Wie zijn wij?

Techniek in Duurzaam installeert oplossingen voor duurzame techniek binnen de energievoorziening van gebouwen.

Techniek in Duurzaam is opgericht vanuit het wereldbeeld te streven naar een duurzamere samenleving. We zien om ons heen steeds meer vraag ontstaan naar ervaren, gecertificeerde experts die op een professionele manier producten kunnen installeren binnen de energievoorziening van bebouwing. Techniek in Duurzaam tracht met haar ervaring en expertise deze vraag te beantwoorden door op een vakkundige wijze bij te dragen aan het installeren van dergelijke duurzame installaties.

Sinds 2012 zijn wij werkzaam in de groene installatietechniek, waardoor we goede ervaring hebben opgebouwd met het aanleggen van de juiste technieken in de juiste situaties. Met deze dienstverlening benaderen wij de zakelijke markt. Grote vastgoedprojecten zijn ons niet onbekend, waardoor wij geleerd hebben georganiseerd en strak onze werkzaamheden op te leveren. U kunt bij ons daarom prima terecht als PV leverancier, installatiebedrijf, projectontwikkelaar, vastgoedondernemer, woningbouwvereniging, maar ook bijvoorbeeld als aannemer voor enkele bebouwing. Wij zullen dan de situatie voor u bekijken en bepalen wat de beste manier van installeren is. Vervolgens kunnen wij u de gehele installatie uit handen nemen en desgewenst de juiste materialen leveren.

Onze specialiteit ligt in het beginsel bij de installatie van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. In ons netwerk werken we nauw samen met partijen die ons kunnen voorzien van a-merken, zodat we zeker weten dat de beoogde rendementen ook daadwerkelijk behaald worden. Deze kwaliteit proberen wij niet alleen te leveren in de vorm van producten, maar ook in onze dienstverlening, dit met behulp van onze vakbekwame installateurs.

Bij interesse gaan wij graag met u om de tafel om kennis te maken en u onze mogelijkheden voor te leggen. Naast kwaliteit van oplevering vinden we klantbelang misschien nog wel belangrijker. Daarom zullen we er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij het traject te betrekken, zodat u op de hoogte blijft van de voortgang.

We zijn te vinden in Wormerveer, net onder de rook van Amsterdam. Wat ons betreft gaan we graag een samenwerking aan om deze rook wat in te perken!

 

Onze partners

Werken bij Techniek in duurzaam?

Testimonials