Zonneboilers

Zonneboilers zijn een goede manier om te besparen op de energiekosten bij verwarmen van water. Deze besparing kan wel zo ver gaan tot 50 procent van de energiekosten. Door de effici├źntie van zonneboilers neemt de vraag toe. Deze vraag beantwoorden wij door het aanbieden van onze kennis en kunde in het installeren van zonneboilers. Onze monteurs zijn KVINL gecertificeerd hebben goede ervaring met het aanleggen van alle typen glycol gevulde zonneboilers van verschillende merken, maar bijvoorbeeld ook met terugloopsystemen. Daarnaast kunnen we zonneboilers combineren met andere duurzame technieken zoals warmtepompen en zonnepanelen.

U kunt bij ons advies aanvragen over de installatie van een zonneboiler. Wij kunnen dan de situatie bekijken en de meest geschikte oplossing voor u installeren. Daarnaast kunnen we desgewenst de juiste materialen leveren

U kunt contact met ons opnemen voor verdere vragen omtrent zonneboilers. We zullen u dan zo goed mogelijk proberen te informeren over de mogelijkheden.