Zonnepanelen

Zonne-energie is misschien wel de bekendste manier van het opwekken van duurzame energie.  Dit is niet zonder reden, zonne-energie is namelijk ook één van de meest aantrekkelijke oplossingen binnen de groene energievoorziening. Zonlicht is namelijk vrij constant, waardoor het een betrouwbare vorm van energieopwekking is. Hierdoor wordt er zowel in het  milieu als in de portemonnee flink bespaard.

Hedendaags is het een zeer aantrekkelijk klimaat om te investeren in zonne-energie. Met zonne-energie wekt u elektriciteit op. De energieprijzen voor deze elektriciteit zijn vrij fors, waardoor de rekeningen hoog uitvallen. Techniek in duurzaam kan de installatie van zonnepanelen verzorgen. Wij hebben al vele installaties op onze naam staan, waardoor we goed de weg weten in het landschap deze techniek. Onze installateurs werken strikt volgens de Arbo regels en uiteraard zijn wij KVINL gecertificeerd. Het installatiewerk dat onze installateurs uitvoeren, zal altijd volgens de NEN norm op het elektriciteitsnetwerk aangesloten worden

Indien u zonnepanelen overweegt, denken wij graag met u mee. We kunnen u adviseren over de juiste manier van installeren, deze installatie uitvoeren en desgewenst de materialen leveren. Uiteindelijk kunnen wij de gehele installatie inclusief monitoring opleveren.

U kunt contact met ons opnemen voor verdere vragen omtrent zonnepanelen. We zullen u dan zo goed mogelijk proberen te informeren over de mogelijkheden.